halsojobb.se

Sjuksköterska till Vårdavdelningen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdavdelningen

Sjuksköterska till vårdavdelning GHP Spine Center Göteborg

Vi på GHP Spine Center Göteborg söker en engagerad, lyhörd och driven sjuksköterska till vår vårdavdelningen.
Du kommer att tillhöra ett ansvarsfyllt och kompetent team av sjuksköterskor där vi kontinuerligt arbetar med förbättring av rutiner och processer för att stärka upp i vårdkedjan. För oss är det viktigt att patienterna får ett professionellt omhändertagande genom hela vårdförloppet. Detta innebär att vi på alla avdelningar ser nya möjligheter till förbättring, förändring och ökad service och tillgänglighet för våra patienter.

Arbeta hos oss
GHP Spine Center Göteborg är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt omhändertagande av patienter med besvär orsakad av sjukdomar i hals-bröst och ländrygg.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en ortopedisk vårdavdelning

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där god förmåga till kommunikation och samarbete med både patienter och medarbetare värderas högt. Du har en hög ansvarskänsla och är serviceinriktad. Du arbetar för att uppnå god vård och medverkar till att patientsäkerhet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål

Vi ser gärna att du har erfarenhet från vårdarbete inom ortopedi.

I din ansökan önskar vi ett personligt brev samt CV.

Vi kommer att intervjua sökande kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning


Om företaget

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Vårdavdelningen

GHP Specialty Care AB