halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till vårdavdelning med inriktning endokrinologi och njurmedicin, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning med inriktning endokrinologi och njurmedicin, Huddinge

Vill du arbeta med en kompetent arbetsgrupp? Kom till oss på Njurmedicin Endokrin!
Vi är ett glatt och kompetent gäng som söker nya kollegor. Därför söker vi nu en legitimerad sjuksköterska som gärna får ha erfarenhet eller intresse av njurmedicin och/eller diabetes som vill bli en del av vårt härliga gäng på M61-63.

Vi erbjuder

 • Ett glatt gäng fyllt av kompetenta kollegor
 • Bred medicinsk kunskap inom internmedicin samt pre- och postoperativ vård Utbildning inom peritonealdialys, elektrolyter och vätskebalans. Vårt breda patientflöde bidrar till att du även får en god inblick i processen inom transplantationskirurgi
 • Utbildning i diabetes, diabetesbehandling, kost och komplikationer vid diabetes
 • Strategi för kompetensutveckling
 • Som ny medarbetare hos oss får du ett individuellt anpassat introduktionsprogram bestående av utbildningar och kompetenshöjande satsningar såsom njurmedicinsk introduktionskurs på fem dagar. Under inskolningens första veckor kommer du att gå en dag på Rosenlundmottagningen där du får en utbildning i peritonealdialys. Dessutom får du gå på endokrinmottagningen med en diabetessjuksköterska en dag. På torsdagar har vi interna föreläsningar där vi med god kvalité förmedlar aktuell kunskap.

Om oss
På vår internmedicinska avdelning vårdar vi patienter med njurmedicinska och endokrinologiska sjukdomar. Vi har både planerade och akuta inläggningar. Vår njurmedicinska inriktning är unik, vi är den enda avdelningen i Södra Stockholm som utför peritonialdialys. Så hos oss får du en spetskompetens i att utföra peritonialdialys manuellt och i maskin. Vi har ett nära samarbete med Hemodialysen och har regelbunden kontakt med berörda verksamheter inom öppenvården för att vi ska kunna följa patientens väg genom vården på bästa sätt.

Vårt patientflöde inom endokrinologi innefattar bland annat patienter med nyupptäckt diabetes eller diabetiker med komplikationer såsom diabetesfotsår eller ketoacidoser.

Trots att det är en medicinsk avdelning, så är många av våra patienter i behov av kirurgiska åtgärder. Detta möjliggör till en bred kunskap inom medicin, men även kirurgi och ortopedi.

Om tjänsten
En grundpelare i vår verksamhet är patientundervisning och att arbeta i team tillsammans med patient och närstående för att kunna bedriva den bästa vården med patienten i fokus. Vi lär ut egenvård till våra patienter och har kontinuerlig patientutbildning inom både endokrin och njurmedicin.

Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära samarbete mellan olika hälsoprofessioner, så som sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kuratorer. Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och förnya våra arbetssätt. Exempelvis har vår sjukgymnast startat upp ett litet gym för patienterna för att främja fysisk aktivitet här på avdelningen.

Vi är alla en del kring patienten och arbetar med omvårdnad, medicinska behandlingar, utredningar och social planering. Som sjuksköterska har du arbetsledaransvar i team med undersköterska och leder omvårdnaden kring patienten.

Hos oss får du även:

 • Region Stockholms nya arbetstidsavtal innehållandes bland annat arbetstidsförkortning med full lön. Läs mer här.
 • Helrenoverad avdelning med stora, ljusa utrymmen.
 • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.
 • Tillgång till gratis personalgym.

Vi söker dig som:

 • tillämpar ett personcentrerat förhållningssätt som främjar patienternas förmåga till delaktighet och medbestämmande i vården.
 • vill arbeta i en positiv och kompetent arbetsgrupp.
 • är intresserad av förbättringsarbete inom omvårdnad och utveckling av dig som individ.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
 • trivs bra med att arbeta tillsammans andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll och dess betydelse för helheten samt ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • tar ansvar för det egna arbetet. Du strukturerar självständigt upp ditt angreppssätt samt driver processer vidare.

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering.

Kvalifikationer
Krav: Svenskt sjuksköterskelegitimation

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård eller vård inom njurmedicin/diabetes

Bli en del av vårt varma team! Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning med inriktning endokrinologi och njurmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset