halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

Vill du vara med och fortsätta utveckla vår nyöppnade avdelning inom lungmedicin? Nu söker vi en legitimerad sjuksköterska som vill bli en del av vårt team!

Vi erbjuder

  • En arbetsplats på en liten och välordnad vårdavdelning med elva vårdplatser.

  • En individuellt anpassad introduktion för att du skall få de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll.

  • Möjlighet att vara med och utveckla vår nya avdelning inom lungmedicin där du blir en del av den högspecialiserade vården inom lung- och allergisjukvård som vi erbjuder våra patienter.

  • Kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

På vår avdelning vårdar vi patienter med olika typer av allergi- och lungsjukdomar. De vanligaste diagnoserna är KOL, respirationssvikt, sarkoidos och övriga interstitiella sjukdomar.

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för omvårdnaden av patienten. Du kommer att leda och fördela arbetet med utgångspunkt i att alltid sätta patienten först. Arbetet är utvecklande och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Vi arbetar i team och strävar efter att arbeta personcentrerat. Vi har önskeschema och det finns stora möjligheter till utveckling och utbildning inom området.

Vi söker:

Du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer eller perioder av hög arbetsbelastning. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker i varje unik situation. Du hugger i där det behövs och vill och kan lägga ner energi och engagemang i ditt arbete samt har förmågan att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att bli för privat.

Du månar om gott samarbete och arbetar gärna i team samt relaterar till andra på ett lyhört och engagerat sätt. Du trivs med att skapa kontakter och underhålla relationer och beskriver dig själv som utåtriktad och socialt aktiv.

Du får gärna vara kreativ och komma med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt ha ett nytänkande som kan omsättas i praktiken.

Givetvis har du även ett genuint intresse för lungmedicin.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation

Meriterande: Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård

Vi välkomnar både erfarna och nyutexaminerade sjuksköterskor. Välkommen att skicka in din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset