halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Centric söker nu en sjuksköterska till ett bemanningsuppdrag på lunavdelning i Gävle, behov finns omgående tom april!
På avdelningen vårdas och utreds patienter med lungsjukdom och allmän internmedicin där de stora patientgrupperna är lungcancer, KOL, astma och respiratorisk insufficiens.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning gällande omvårdnad och läkemedelshantering för lungpatienter.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeslivserfarenhet, gärna erfarenhet av lungavdelning. Du kommer arbeta med exempelvis arterilla blodgaser, inhalationer, pleuradränage samt palliativ vård. Det är meriterande om du kan journalsystemet Melior.  
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till vårdavdelning i Gävle!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb