halsojobb.se

Sjuksköterska till vårdavdelning för Rekonstruktiv plastikkirurgi

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning för Rekonstruktiv plastikkirurgi

Vill du arbeta på en vårdavdelning med ett unikt uppdrag?
Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som sjuksköterska på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska vårdavdelning! Arbetet är både omväxlande och spännande och den stora variationen av diagnoser ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vårdavdelningen har 14 vårdplatser och är en sjudygns verksamhet. Vi har nu flyttat in till våra nyrenoverade lokaler på Gävlegatan 55 (gamla thoraxhuset). Vi söker nu en kollega som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp!

Vårt främsta uppdrag är att återskapa form och funktion efter tex cancersjukdom, trauma eller medfödda defekter. Just därför vårdas en stor variation av olika diagnoser på vårdavdelningen te x., brännskador, avancerade sårskador efter trauma, bröstrekonstruktion, könskorrigerande kirurgi, hudtransplantationer, ansiktsmissbildningar eller käkkirurgi med många fler diagnoser.

Vi erbjuder

 • Ett inskolningsprogram som anpassas efter behov

 • Utbildningsmöjligheter inom våra patientkategorier

 • Möjlighet att hospitera och rotera inom andra verksamheter

 • Individuell kompetensutvecklingsplan

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner (läs mer här) som vi erbjuder. Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss!

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss kommer du i team med en undersköterska ansvara för omvårdnaden för patienten. Du kommer att leda och fördela arbetet med utgångspunkt i att alltid sätta patienten först. De huvudsakliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska består av att ge våra patienter en god pre- och postoperativ omvårdnad. Den ena dagen är inte den andra lik och vi söker en kollega som gillar att arbeta i ett arbetsklimat som har en varierande arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du är intresserad av blandtjänst, dag och nattarbete.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

 • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

 • Arbetar bra med komplexa frågor. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser dem.

Vidare ser vi gärna att du självständigt kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en vårdavdelning med ett växlande arbetstempo.

Tjänsten innebär att arbeta på ett föredömligt sätt, verka för en god arbetsmoral samt verka för en god arbetsmiljö med patienten i centrum utifrån Karolinskas värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, social förmåga och engagemang.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

 • Tidigare arbetat inom akutsjukvård i minst 2 år eller har utbildning inom kirurgi, sår eller handledning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning för Rekonstruktiv plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset