halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum, Hjärtkliniken

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum, Hjärtkliniken

Vi söker dig som har intresse av akutsjukvård inom kardiologisk omvårdnad och vill fördjupa och utveckla dina kunskaper!

Vårt anställningserbjudande

För oss är din arbetsmiljö viktig och vi lägger fokus på att skapa en hälsosam arbetsmiljö för dig.

Du ansvarar tillsammans med en undersköterska för 5 patienter. På natten ansvarar du tillsammans med en undersköterska för sju till åtta patienter. Du har möjlighet till rotation mellan vårdavdelning och flimmercentrum. Du tjänstgör två av fem helger.

På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege (Pro competence) för att du skall utvecklas i din roll som hjärtsjuksköterska. 

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär fortlöpande övervakning av våra patienter med krav på hög omvårdnadskvalitet samt att du har god kunskap om omvårdnadsprocessen. Introduktion sker under handledning med erfaren kollega. Din fortsatta kompetensutveckling sker i samråd med vårdenhetschef och biträdande vårdenhetschef.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet från hjärt- eller akutsjukvård.

Personliga egenskaper 

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Som person är du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Du har även god förmåga att arbetsleda och prioritera ditt arbete. Du har god kompetens inom medicin och omvårdnad för att kunna ge våra patienter och deras anhöriga en professionell vård och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 

- Tillsvidareanställning 80 – 100% eller efter överenskommelse.
- Önskemål om treskift kan diskuteras.
- Vi följer det nya arbetstidsavtalet med bland annat dubbelt natt-OB.
- Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Vårdavdelning 90 

Vårdavdelning 90 är specialiserad på arytmier. Inom ramen för avdelningen utförs bland annat elkonverteringar av förmaksflimmer, pacemakeroperationer, medicininställning på grund av rytmrubbningar och elektrofysiologiska undersökningar och behandlingar.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum, Hjärtkliniken

Danderyds Sjukhus AB