halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Väla Hälsocenter, VIKARIAT

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Väla Hälsocenter, VIKARIAT

Vi söker nu en sjuksköterska eller distriktssköterska för ett graviditetsvikariat med tjänstgöring på vår vårdcentral och eventuellt på Väla Hälsa och Vaccin. Vi söker dig som är ansvarstagande och som tillsammans med oss vill arbeta för framtidens sjukvård. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär mottagningsarbete som patientmottagning, telefonrådgivning, digital rådgivning, tidbokning, vaccinering, triagering och provtagning.  

På vårdcentralen har vi diabetesmottagning, äldremottagning, astma/kolmottagning samt driver en vaccinationsmottagning och filial som finns inne på Väla köpcenter. I den här tjänsten kan vi även erbjuda tjänstgöring på vår filial om det känns intressant. Vi arbetar med journalsystemet PMO, vilket är meteriterande om du arbetat med sedan tidigare.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och gärna med erfarenhet av primärvård sedan tidigare. Du är empatisk och engagerad som person och bidrar på bästa sätt till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet gentemot såväl patienter som kollegor. Du har god skriftlig och verbal förmåga i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en intressant arbetsplats med varierande och stimulerande arbetsuppgifter, högt i takt, god sammanhållning, delaktighet och med möjlighet till vidareutveckling. 

Anställning och ansökan
Antal tjänster: 1

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till förlängning

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Tillträde enligt överenskommelse 

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Mer om tjänsten
Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tf. verksamhetschef Annette Davidsson tel. 072-194 34 84

annette.davidsson@primavard.se

Om vårdcentralen
Väla Hälsocenter ligger nära Väla köpcentrum och hit är det lätt att komma med buss, tåg och bil. Till vårdcentralen finns en filial, Väla Hälsa och Vaccin, med placering på Väla köpcentrum. Väla Hälsocenter är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister, dietist, fysioterapeuter, arbetsterapeut och socionom och rehabkoordinator. Vi finns nära Väla Köpcenter och vi har ca 6100 listade patienter. Till vårdcentralen finns en filial på Väla köpcentrum som heter Väla Hälsa och Vaccin. 

Läs vidare här: https://primavard.se/vala-halsocenter

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Väla Hälsocenter, VIKARIAT

Prima Vård AB