halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Urologimottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Sjuksköterska till Urologimottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Verksamhetsområdet Urologi ingår i Kirurg-Urolog-Öron näsa halsmottagningen och utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, blåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar. Urologmottagningen har 10 anställda. 7 sjuksköterskor, 2 undersköterskor och en uroterapeut.

Nu söker vi en sjuksköterska för en vikariatsanställning med tillträde 2022-03-01 eller enligt överenskommelse! Vikariatet löper minst 1 år från tillträdesdag.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid urologmottagningen assisterar du eller arbetar självständigt vid avancerade undersökningar och behandlingar. Du ansvarar för bokning/ handläggning och vägleder patienten genom vårdprocessen. Instrumenthantering och arbete med medicinteknisk apparatur är också en del av ditt arbete. Uppdraget innefattar administrativa uppgifter och telefonrådgivning.

Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och det finns möjlighet till fördjupning inom något ansvarsområde.
Hos oss på mottagningen arbetar du både i team och självständigt. Tillsammans med dina arbetskollegor fördelar ni arbetet i teamet och verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du erfarenhet av urologi och mottagningsarbete och är van att arbeta i SYSteam Cross ses det som meriterande för rollen. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Som person är du trygg och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för att du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har en förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt samt kan hantera många saker samtidigt. Vidare har du en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Almroth

Enhetschef

Telefon: +4660145057

E-post: marie.almroth@rvn.se

Marie Söderlund

Vårdförbundet

Telefon: 060-181425

E-post: marie.soderlund@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Urologimottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland