halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi en skicklig sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av onkologisk vård till uppdrag i södra Stockholm. 

På avdelningen vårdas patienter med diagnoser cancertumörer i, bröst, mage/tarm, prostata, urinblåsa och testiklar.  Till uppdraget söker vi dig som har ett empatiskt förhållningssätt och lyhördhet, som är  trygg i din yrkesroll och jobbar noggrannt och strukturerat..

Arbetstiderna är tvåskift dag och kväll, vardag och helg. Uppdraget sträcker sig från nu till och med April med stor chans till förlängning!
Om du är intresserad av att arbeta heltid eller deltid för att kombinera med annat arbete eller studier är jd välkommen att söka!

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga omvårdnadsuppgifter som sjuksköterska på en onkologisk vårdavdelning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, gärna inom onkologisk vård. 
Cytostatikakörkort är en fördel men inte ett krav. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 
 
OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till uppdrag på onkologisk vårdavdelning i södra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Dela detta jobb