halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Transplantationskirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Ansök nu

Sjuksköterska till Transplantationskirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb på Stockholms enda Transplantationskirurgiska vårdavdelning!
 
Hos oss vårdas patienter som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Vården omfattar såväl barn som vuxna. 
 
Det bästa med att arbeta på Transplantation är att vården här ger patienten en möjlighet till ett nytt liv. Patienterna kommer till hit och är mycket sjuka, de blir transplanterade och skrivs ut till ett nytt liv vilket medför en positiv känsla. 
  
Vi söker 
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en glad och positiv person som är nyfiken på att lära dig nya saker. Hur vi är mot varandra på jobbet är något vi prioriterar högt hos oss. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.
 
Kvalifikationer 
Du är förstås legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande. 
 
Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn - och vill arbeta i en miljö där vi bemöter våra patienter och varandra med omtanke och respekt. 
 

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Transplantationskirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset