halsojobb.se

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Fascineras du av människans återhämtningsförmåga? Berikas du av att arbeta utifrån ett holistiskt synsätt och kunna följa upp resultatet av omvårdnaden du initierat? Ja, då har du hittat rätt! Hos oss rehabiliterar vi patienter med medelsvår till mycket svåra förvärvade hjärnskador i ett tidigt skede efter insjuknandet/skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt och de vanligaste orsakerna till hjärnskadan är stroke och trauma.  
 
Vi arbetar i interdisciplinära team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt planerar rehabiliteringen. Målet med slutenvårdsperioden är att patienten uppnår optimal självständighet i vardagen och möjliggöra återgång till lämplig boendeform med eller utan stöd.  
 
Endast planerade intag av nya patienter, överbeläggningar förekommer inte.  
  
Arbetsuppgifter:  
Utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter bedrivs en rehabiliterande omvårdnad. Det innebär att i omvårdnadssituationen ständigt sträva mot ökad självständighet hos patienten, att tillsammans med teamet planera lämpliga åtgärder utifrån patientens mål, att använda sig av teamgemensamma strategier och utvärdera effekten.  
Du leder och fördelar det dagliga omvårdnadsarbetet.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning heltid/deltid eller vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet som sjuksköterska inom stroke-, neurologi eller neurokirurgi är meriterande.
 
Personliga egenskaper:  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som lyhördhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmågan att vara strukturerad och kunna prioritera. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Du gillar att delta i utvecklingsarbete på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Övrig information:  
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
 

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Dela detta jobb

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Danderyds Sjukhus AB