halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till till Vellinge hemsjukvård Förenade Care

Ansök nu

Sjuksköterska till till Vellinge hemsjukvård Förenade Care

Distriktssköterska/sjuksköterska sökes till hemsjukvården Förenade Care i Vellinge  

På uppdrag av Vellinge kommun ansvarar Förenade Care för hemsjukvården i kommunen. Hemsjukvården omfattas av tre team belägna i Skanör, Höllviken och Vellinge. Uppdraget omfattas av rehabilitering, omvårdnadsinsatser i hemmet, förebyggande hembesök, tekniska hjälpmedel, samordning vid utskrivning och insats av demenssjuksköterska.

Hemsjukvården består av sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, HSL-undersköterska, biträdande verksamhetschef och verksamhetschef. 

Hemsjukvårdens uppdrag är främst att ge hälso- och sjukvård i hemmet som bygger på kvalitet och patientsäkerhet. Arbetet ska präglas av ett personcentrerat och lösningsorienterat arbetssätt med patientens och dess anhörigas behov i centrum. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både patienter, anhöriga, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss www.forenadecare.com      

 Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du i team och ansvarar för att leda och planera omvårdnadsarbetet tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omvårdnadspersonal.  

Arbetet styrs i grunden av gällande lagar, förordningar och allmänna råd.  

Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

Du är en viktig del av helheten och i planeringen av den dagliga driften och verksamhetsplaneringen. Allt för att ge patienterna och anhöriga de bästa förutsättningarna till ett självständigt liv och för att ge god vård och omsorg med kvalitet. 

Du handleder, kompetensutvecklar och delegerar omvårdnadspersonal. Du deltar i det dagliga omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande syfte där helhetssyn är en viktig faktor. 

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Erfarenhet och/eller specialistutbildning inom demens och geriatrisk vård samt erfarenhet av ledarskap/handledning är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med BPSD och Senior alert är starkt meriterande.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. Att vara bekväm med att använda dator och digitala system är ett absolut krav. Erfarenhet från Procapita är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig med erfarenhet och som är trygg i din yrkesroll. Vågar ta stort ansvar och har förmåga att självständigt fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av vilja och engagemang.     

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har patienternas bästa i fokus. Jobbet kräver god samarbetsförmåga och att du är pedagogisk i din handledning. Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt och vara tydlig i din kommunikation.  

De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande.  

För dig är det självklart att arbeta tillsammans med andra och du har lätt för att ta egna initiativ och ta beslut I omvårdnadsinsatser.    

Du är en person med integritet och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens. Du är en person som bidrar till en god arbetsmiljö. 

Nyfiken men lite osäker? Då har du möjlighet att träffa och prata med dina blivande arbetskamrater och även delta under ett arbetspass. Tveka inte, hör av Dig!

ERFARENHET KRÄVS
Ja     

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana. B-Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET
2 tjänster, heltid 37/37. Tjänsterna inkluderar enstaka kvällar samt helgtjänstgöring var 6:e vecka. Flextidsavtal. Schemalagd administrativ tid som kan utföras på distans. 

Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN
Vi erbjuder marknadsmässig lön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. Senast 2021-12-06

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Christina Bull Verksamhetschef
Mobil: 0733-55 57 40
E-post: christinabu@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till till Vellinge hemsjukvård Förenade Care

Förenade Care AB