halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Takyflödet/Arytmi

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Sjuksköterska till Takyflödet/Arytmi

Som sjuksköterska arbetar du i ett team med andra sjuksköterskor, doktorer, elfysassistent och undersköterskor. Du ansvarar för steril och osteril-assistera vid ingreppen där vi behandlar patienter med olika typer av hjärtklappningar med kateterburen teknik.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska i Takyflödet arbetar du tillsammans i medicinska team med andra sjuksköterskor, doktorer, elfysassistent och undersköterskor.Vi behandlar patienter med olika typer av hjärtklappningar med kateterburen teknik. Vi utför ca 1600 ingrepp/år, både elektiva och akuta patienter. Samt varierande åldrar, både barn, vuxna.

Om tjänsten

Efter en individuell upplärning och handledning kommer du att assistera både sterilt och osterilt vid våra behandlningar av hjärtklappningar, ablation. Möjlighet finns till egna ansvarsområden. Stora möjligheter finns till personlig utveckling.

Vi söker

God kommunikativ förmåga, teamkänsla, engagemang och ansvarstagande är viktiga egenskaper.

Samarbete och flexibilitet är grundförutsättningar.

Kvalifikationer 

Krav:  Legitimerad Sjuksköterska

Meriterande:  Erfarenhet och intresse för hjärtsjukvård och arytmier

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Takyflödet/Arytmi

Karolinska Universitetssjukhuset