halsojobb.se

Sjuksköterska till Strokeenheten och nya NIMA/NAVE på Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Strokeenheten och nya NIMA/NAVE på Danderyds sjukhus

Är du sjuksköterska och redo för nya utmaningar? Vill du vara med och bygga upp vår nya enhet för neurologisk övervakning?

Nu har du möjlighet att tillsammans med oss vara med och forma vår nya satsning inom neurologkliniken på Danderyds sjukhus. Genom att ta vara på våra erfarenheter och dina erfarenheter ska vi gemensamt bygga och starta upp en helt ny enhet!

Erbjudande

Tjänsten kommer vara en rotationstjänst mellan vår strokeenhet, vårt larmteam och neurokirurgisk intermediärvårdsadvelning (NIMA) och neurologisk akutvårdsenhet (NAVE). Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete med stor möjlighet till vidareutbildning och en chans att få vara med och påverka. 

För de flesta i vårt team faller det sig naturligt att leda och stötta andra och det hoppas vi stämmer in på dig också. Eftersom det är stor variation på arbetsuppgifter och stundtals högt arbetstempo är det viktigt att vi som arbetar här är strukturerade och kan sortera ut det väsentliga, prioritera och delegera. Här på neuro hjälper vi varandra, vi inspirerar och entusiasmerar varandra att nå uppsatta mål.

Att du får en bra introduktion och känner dig trygg i vår verksamhet är viktigt för oss. Vi tänker att introduktionen sker stegvis. Du skolas först in i verksamheten på strokeenheten. När du känner dig trygg i arbetet på strokeenheten skolas du in i vår larmverksamhet för att sedan ta nästa steg till vår NIMA/NAVE-verksamhet. Vi anpassar introduktionen efter dina tidigare erfarenheter och behov.

Arbetsuppgifter

Omvårdnad, behandling och övervakning av patienter med neurologisk sjukdom/stroke i det akuta skedet. Du ska kunna bedöma, prioritera och behandla patienten samt leda och fördela arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet av akut strokesjukvård, medicinsk eller neurologisk intermediärvård, neurokirurgisk vård eller postoperativ övervakning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du har ett genuint intresse för omvårdnad. Du tycker om att ta ansvar och egna initiativ och är samtidigt en person som ser och förstår värdet av ett gott samarbete samt har ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt.

Övrigt

Tillsvidareanställning som sjuksköterska. Arbetstidsmåttet är heltid 38,25 tim/vecka.
Dag/kväll/natt eller treskift.

Om oss

Den neurologiska verksamheten på Danderyds sjukhus befinner sig i en expansiv fas; Neurologkliniken blev 2019 en fristående klinik och vi är sedan årsskiftet 2020 ett fristående verksamhetsområde, VO Neurologi, som omfattar neurologkliniken inklusive strokesektionen samt logopedkliniken. Neurologkliniken har både en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet. Inom verksamheten vårdas idag det största antalet strokepatienter i hela landet.

Vi arbetar aktivt för att utöka antalet slutenvårdsplatser med neurologisk kompetens för det ökande behovet av neurologiska vårdplatser på sjukhuset. Vi har ett regionövergripande uppdrag för utbildning inom andningsstöd för personer med kronisk neurologisk sjukdom; KIAS. Under året inleds arbete för att utveckla vårdkedjan mellan neurokirurgisk eftervård och hjärnskaderehab samt med att skapa platser för övervakningsneurologi; NIMA/NAVE.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Strokeenheten och nya NIMA/NAVE på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB