halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Vi söker nu skicklig bemanningssjuksköterska till strokeavdelningen i Gävle.

Uppdraget sträcker sig frånv.25 till v.31. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya utmaningar!I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.

Vi kan stå för resor och boende för dig som inte bor i Gävle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sjuksköterskeuppgifter på strokeavdelning med rondarbete, läkemedelshantering, samordning, planering, prioritering. Nattetid har du ansvar över ett större antal patienter, men jobbar aldrig ensam. Omvårdnadsansvar för vårdlag, rond, kontakt med andra enheter samt anhöriga. Mycket samarbete i team med olika professioner.

Arbetstider: Tre skift

06.45-15.30
13.30-21.30
21.00-07.00

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Du behöver ha erfarenhet att hantera PEG/Sond samt sondmat även vad NIH innebär.
Du ska ha en godkänd HLR utbildning och ha erfarenhet aven vårdavdelning i slutenvård.
Erfarenhet av Region Gävleborgs journalsystem Melior och Elvis är meriterande

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Strokeavdelningen i Gävle

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb