halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på en strokeavdelning på Östersunds sjukhus i höst!
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på strokeavdelning. 

DIN PROFIL
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska med erfarenhet av att jobba på akutvårdsavdelning och gärna vana av arbete på strokeenhet, neurologienhet och/eller akutsjukvård.

Du bör kunna hantera medicinteknisk utrustning ssåsom infusionspump, sprutpump, bladderscan, EKG, sondsättning samt administrering av sondmat, syrgas, rensugning av luftvägar, provtagning, CVK- hantering/skötsel/provtagning och PVK-sättning.  

 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.  Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till strokeavdelning i Östersund

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb