halsojobb.se

Sjuksköterska till Storsjötappen

Ansök nu

Sjuksköterska till Storsjötappen

Arbetsbeskrivning
Arbetet innefattar främst dagtid med huvudsakliga arbetsuppgifter som mottagande av befintliga och nya blodgivare. Inför tappning av blodkomponent utförs en intervju som ligger till grund för givningstillfället och därefter sker provtagning som föregår själva blodgivningen. Det arbete som utförs stöds av lagar och regler samt verksamhetens rutiner för upprätthållande av kvalitet i samband med blodgivning och omhändertagande av blodkomponent. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter som utförs både individuellt och i samarbete, beroende på situation. Även arbete på provtagningen kan förekomma vid behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Legitimerad sjuksköterska. Vi tror att du har ett stort engagemang för människor och en hög samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser att Du har förmåga att se helheten och en ambition att skapa arbetssätt som främjar intern och extern samverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Meriterande är erfarenhet som Legitimerad sjuksköterska.

Andra uppgifter
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer så lämna din ansökan så fort som möjligt. Viss fördröjning kan uppstå relaterat till sommaren.

Vi kan vara behjälplig i att hitta bostad.

Välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Namn: Fredrik Lindgren
Enhetschef
Telefon: 063-153235
Email: fredrik.lindgren@regionjh.se
Namn: Kerstin Silfver
T.f områdeschef
Telefon: 063-153626
Email: kerstin.silfver@regionjh.se
Fackliga kontaktpersoner
Namn: Anna-Lena Henriksson
Vårdförbundet
Telefon: 063-154130
Email:

Ansökan
Referensnummer: Pers 363 /2021
Sista ansökningsdag: 2021-07-25

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Storsjötappen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård