halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Stockholms enda slutenvård för reumatologi- och dermatologipatienter

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Stockholms enda slutenvård för reumatologi- och dermatologipatienter

Brinner du för att alltid sätt patienten först samtidigt som du vill utveckla dina kunskaper inom reumatologi, dermatologi och njurmedicin? Har du ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete och vill bli en del av ett team som verkligen gör skillnad? Då är det kanske dig vi söker!

Om oss
Slutenvården Reuma Hud Njur är ensamutövare för inneliggande vård för reumatologi- och dermatologipatienter. Patienter i behov av inneliggande vård inom reumatologi finns bara hos oss i Region Stockholm och för dermatologi i hela Mellansverige. I och med det bedriver vi högspecialiserad vård, behandling och omvårdnad för patienter som du inte träffar någon annanstans.

På avdelningen vårdar vi även njurpatienter, där vi bedriver ett högspecialiserat uppdrag inom regionen och träffar därför patienter i stort behov av våra kunskaper.

Vår slutenvårdsavdelning är i nybyggda lokaler som är anpassade för modern vård och planerade med patienten i fokus.

 • Om tjänsten
  Inom vårdområde Reumatologi utreder och behandlar vi patienter med reumatiska sjukdomar. Behandlingar omfattar bland annat biologiska läkemedel och cytostatika.
 • Patienter tillhörande vårdområde Dermatologi kommer mestadels in för utredning, optimering och behandling av komplicerade sår och andra svårbehandlade dermatologiska tillstånd. Vacc-behandling och Pinchgraft för att nämna vanligt förekommande behandlingsmetoder.
 • Inom Njurmedicin utreder och behandlar vi både akuta och nyupptäckta tillstånd. En kombination av akuta sjukdomstillstånd och utredningar med en optimerad behandling bidrar till att du som sjuksköterska får ett tvärfunktionellt lärande. Peritonealdialys kan förekomma.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion som anpassas efter dina behov och tidigare erfarenheter
 • Kunskaper du inte kan få någon annanstans inom framför allt dermatologi och reumatologi
 • Personlig utveckling för att skapa en bredd i din yrkesutövning som sjuksköterska
 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
 • Intern och extern utbildning inom respektive specialitet
 • Friskvårdsbidrag
 • Tillgång till sjukhusets egna personalgym

Vi söker
Dig som är genuint intresserad av specifik omvårdnad och utvecklingsfrågor. Patientgrupperna har starka band till forskningen och intresse av förbättringsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du vill bidra till utveckling av verksamheten med engagemang och gott medarbetarskap.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: erfarenhet från arbete inom slutenvården

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. 

Vill du också uvara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Stockholms enda slutenvård för reumatologi- och dermatologipatienter

Karolinska Universitetssjukhuset