halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till SOS Alarm Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Sjuksköterska till SOS Alarm Sundsvall

Hos oss får du den chansen när vi nu söker fler DEDIKERADE och TRYGGA medarbetare som vill göra skillnad och samtidigt vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Vi behöver bli fler på Centralen i Sundsvall under nästa år och söker sjuksköterskor som har det som krävs för att axla rollen och hjälpa människor i nöd.

Som SOS-sjuksköterska arbetar du i huvudsak med telefonbedömning och triagering.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som vi vill ska genomsyra hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss! Nedbrutet betyder detta att vi förväntar oss att du är trygg i dig själv, flexibel och beslutsam oavsett vilket samtal du hanterar. Rollen innebär samverkan med kollegor och externa aktörer vilket kräver att du har god samarbetsförmåga, du är samtidigt en vänlig, orädd och lyhörd person som har lätt för att prata med människor.

De formella kraven för jobbet är:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation

  • Tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska

Väcker det här din nyfikenhet och ger pirr i magen?
Då har du möjlighet att träffa några av oss på mingel där vi kommer att utveckla våra tankar kring detta och du får chansen att berätta för oss varför just du passar in i vårt team.
vi träffas på Scandic City, Trädgårdsgatan onsdag den 14 september kl.17.30 eller om det passar bättre med fredag 16 september kl.12.00.

Kom på vårt mingel eller skicka in din ansökan snarast, dock senast 25 september

Har du frågor? Kontakta Mikael Berglund på telefon 076-1178625 eller skriv till mikael.berglund@sosalarm.se

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid sjukdomsfall, olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1100 stolta medarbetare

Dela detta jobb

Sjuksköterska till SOS Alarm Sundsvall

SOS Alarm Sverige AB