halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till SOS Alarm Falun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska till SOS Alarm Falun

Vi söker fler sjuksköterskor som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet tillsammans med fantastiska kollegor? Trivs du med att arbeta strukturerat och metodiskt och är trygg i dig själv och din kompetens, då kanske du är vår nästa kollega!

Som sjuksköterska på SOS Alarm arbetar du i huvudsak med triagering och bedömning av vårdsamtal via nödnumret 112. Du bedömer patienter i alla åldrar som ringt 112 på grund av sjukdom eller skada med varierande hjälpbehov. Via telefon bedömer du ambulansbehov samt ger akutmedicinsk rådgivning. Arbetet innefattar samverkan med såväl interna som externa aktörer, till exempel ambulanssjukvård och hemsjukvård samt följer upp patienter i väntan på ambulans.

Vi erbjuder en heltäckande introduktionsutbildning där du alternerar mellan teori och praktik tillsammans med våra handledare.

Som SOS-sjuksköterska har du en dygnsgående tjänst med möjlighet att påverka ditt eget schema.

För att arbeta som Sjuksköterska på SOS Alarm har du:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation
  • Tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska

Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård, telefonbedömning, relevant VUB såväl som genomgången AMLS och/eller PHTLS utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Möt Marie i den här filmen där hon beskriver sin roll som SOS-sjuksköterska. Lyssna gärna även på podden sjuksköterskesnack för att höra hur en arbetsdag som SOS-sjuksköterska kan se ut. http://sjukskoterskesnack.libs...

Ansökan

Låter SOS Alarm som en plats för dig? Urval sker löpande men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du inleder din anställning med en internutbildning med full lön. Utbildningsstarten är flexibel och kan påbörjas tidigast under våren 2023 men även löpande under hösten. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta rekryteringsteamet på falun@sosalarm.se

Sista ansökningsdag 30 november.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till SOS Alarm Falun

SOS Alarm Sverige AB