halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till sommaruppdrag inom slutenvård i sydöstra Sverige

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-21

Ansök nu

Sjuksköterska till sommaruppdrag inom slutenvård i sydöstra Sverige

Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!
 

OM UPPDRAGET

Passa på att ta ett uppdrag i Skärgårdsstaden Västervik! Kombinera uppdrag med en vacker naturskön stad som bjuder på strandpromenader, vandring, härliga restauranger och stadspuls. Om du inte redan bor i vackra Västervik kan vi hjälpa till med boende och resor! 

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för sommaruppdrag till olika uppdrag inom slutenvård. 

  • Uppdrag på akutmottagning under vecka 22-35.
  • Uppdrag på kirurgavdelning under vecka 10-34
  • Uppdrag på medicinavdelning under vecka 23-32
  • Uppdrag på palliativa avdelning under vecka  22-35

Om du vill höra mer om ett specifikt uppdrag, om du kan hela eller delar av uppdraget är du varmt välkommen in med din ansökan!

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet inom akutellt område. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i journalsystemet Cosmic. 
 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till sommaruppdrag inom slutenvård i sydöstra Sverige

Centric Care AB