halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till sommaruppdrag inom kommunsjukvård

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

Sjuksköterska till sommaruppdrag inom kommunsjukvård

Ta chansen och jobba som bemanningssjuksköterska i Jönköpings kommun i sommar! Det är genom att testa nya saker, nya äventyr, som man lär sig allt det där som det inte går att läsa sig till, det där som du kommer att få lära dig genom att träffa nya kollegor, komma till nya arbetsplatser och prova på andra arbetssätt. Ta chansen att arbeta som konsult tillsammans med oss på Centric Care!

Om uppdraget
Uppdraget är inom SÄBO/Ordinärt boende med start den 21/6 och sträcker sig fram till den 22/8. Du kan välja att arbeta en- eller två semesterperioder.
Behov är dag, kväll och helg. 

Uppdraget innebär både planerade och brådskande Hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Du som sjuksköterska kommer att ha en central roll för att säkerställa att patienterna får omvårdnad av god kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att göra medicinska bedömningar, hanterar medicintekniska produkter och ansvara för läkemedelshantering. 

DIN PROFIL
Som sjuksköterska inom kommunsjukvården blir inte alla dagar alltid som du tänkt dig eller planerat för. Därför är det viktigt att du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet Körkort är ett krav.
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig Hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till sommaruppdrag inom kommunsjukvård

Centric Care AB