halsojobb.se

Logga

Sjuksköterska till sommarmånaderna i Vingåkers kommun

Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Sjuksköterska till sommarmånaderna i Vingåkers kommun

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta under sommarmånaderna i våra verksamheter inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig semestervikariat på hel- eller deltid. Arbetstiden kommer vara förlagd till dag, kväll, helg eller natt.

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med att leda och planera det dagliga omvårdnadsarbetet inom verksamheten samt ansvara för omvårdnadsdokumentationen enligt gällande lagstiftning och rutiner. Du kommer arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra omvårdnadsarbetet i enlighet med verksamhetens ledningssystem för omvårdnadsarbete och se till att vården och omvårdnaden utformas och genomförs i samråd med de boende.

Dokumentation sker i journalsystemet Treserva.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterande men inget krav. Vi söker både dig som är nyexaminerad och som har flerårig erfarenhet av sjuksköterskearbete. Oavsett om du är nyexaminerade eller har flerårig erfarenhet kommer du att utvecklas och delges stort eget ansvar hos oss!

Som person har du god samarbetsförmåga och du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö genom ett gott bemötande mot både kollegor, anhöriga och brukare. Du är en driven person som är van vid att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Sjuksköterska till sommarmånaderna i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun