halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till sår- och ljusmottagning i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Sjuksköterska till sår- och ljusmottagning i Solna

Referens nummer

2021/2917

Om oss

Huddagvårdsmottagningen är ett komplement till öppenvårdsmottagningarna och slutenvårdavdelningen.

På dagvården utreder vi och diagnostiserar patienter med olika former av hudsjukdom där det finns behov att täta läkarbesök och vårdkontakter. Vi utför lokalbehandlingar och andra behandlingar ordinerade av våra hudläkare. På sjuksköterskemottagningen ger vi patientutbildning och rådgivning i hudvård och behandling.

Vi erbjuder 

Ett intressant och spännande arbete på vår sår-och ljusmottagning där du får möjlighet att arbeta i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare

En inskolning som anpassas till verksamheten, dina tidigare erfarenhet och kompetenser.

Vi satsar på kompetensutveckling och värdesätter dina kunskaper och erfarenheter.  Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens då hudspecialiteten innehåller många olika diagnoser och högspecialiserade behandlingar.  

Om tjänsten

Som sjuksköterska på sår- och ljusmottagningen tar du emot patienter med svårläkta sår och hudsjukdomar och ansvarar för deras behandling. Vi arbetar i team tillsammans med läkare, ssk/usk och patient.

På sårmottagningen har du som sjuksköterska egna självständiga besök där du ordinerar samt utvärderar given behandling. Vi arbetar även med att testa och utvärdera nya former av behandlingar som tex tryckbehandling och syrgas.

På ljusenheten har vi specialmottagningar för lentigo maligna, färgämneslaser och ljusdermatoser. Som sjuksköterska utför du olika ljusbehandlingar (UVA, PUVA, UVA1, UVB, Bucky), ljustester samt venesectio på patienter med porfyria cutanea tarda (PCT). I samband med behandlingsbesök utför du regelbundet självständiga hudstatusbedömningar.

Du kommer även att planera verksamheten, hanterar remisser, vårdplanera och arbeta med rådgivning.

Hos oss ges du möjlighet att utveckla och bredda din kompetens då hudspecialiten innehåller många olika diagnoser och högspecialiserade behandlingar.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid. Måndag till fredagsarbete, dagtid. 

Vi söker

Dig som är intresserad av hudsjukvård och sår.

Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil, flexibel och har förmågan att arbeta självständigt men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden.

Du är empatisk och lyhörd och sätter patienten i centrum. För dig är patientsäkerhet viktigt och du vill få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet inom slutenvård

Meriterande:

  • Erfarenhet inom hudsjukvård och sårbehandling.

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan ska innehålla nedanstående för att vara komplett: 
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till sår- och ljusmottagning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset