halsojobb.se

Sjuksköterska till Sandrinoparken

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Sjuksköterska till Sandrinoparken

Sista ansökningsdatum: 29 januari 2021
Referensnummer: 6105

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Sanna Lindholm-Obradovac, Biträdande verksamhetschef, 013-29 49 19, Sanna.Lindholm-Obradovac@linkoping.se

Anette Uckner, Facklig företrädare, Vårdförbundet, 013-29 42 27

 

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg och bedriver hemsjukvård inom ordinärt och särskilt boende. Inom Hemsjukvård, särskilt boende, arbetar vi mot ett 30-tal verksamheter inom Leanlinks regi. Vi drivs av våra ledord om att skapa bra dagar tillsammans och söker nu dig som vill vara med oss i detta inom Linköpings kommun och för patienterna på Sandrinoparken vårdboende.

Sandrinoparken är ett vårdboende med inriktning mot personer med demenssjukdom. Här finns 51 permanentplatser fördelat på fem plan. Inredning som färgsättning är noggrant utvalt och på boendet finns ett SPA och liten trädgård. Kulturupplevelser och gemenskap är viktigt inslag i verksamheten. 

Enligt undersökning från Socialstyrelsen är upplevd ensamhet hos äldre vanligt förekommande i hela landet. Under våren 2019 startades därför livsberättargrupp på Sandrinoparken. Syftet med denna grupp är att minska upplevd ensamhet hos våra hyresgäster. Detta genom att hyresgästerna via denna grupp får möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter och livshistoria med andra och på så sätt knyta nya kontakter. Sandrinoparken arbetar också med välfärdsteknik, exempelvis används Ipads och olika appar som stödjer samtal och gemenskap. 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Sandrinoparken arbetar du och kollega i nära samarbete med verksamhetschef och omsorgspersonal för att ge bästa möjliga hälso-och sjukvård för dina patienter. I kombination med viss jourtjänstgöring breddas din kompetens ytterligare inom Linköpings kommuns LSS och Råd & Stöd. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • hantera läkemedel
  • ge infusioner
  • hantera medicinteknisk utrustning 
  • göra bedömningar
  • planera åtgärder och uppföljningar
  • rådgivning och vägledning till omvårdnadspersonal 
  • assistera vid läkares myndighetsutövning 
  • jourtjänstgöring, 1 helg och 2 kvällar på 6 veckor.

På https://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/arbeta-hos-oss/hsl/ kan du se exempelschema, uppdragsbeskrivning och annat som kan vara intressant för dig. Vi erbjuder individuellt utformad introduktion eftersom vi vet att alla har unika bakgrunder och i detta ingår ett mentorskap. Kontinuerlig kompetensutveckling sker i organisationen genom workshops i delegeringsprocessen, medicinskteknisk utrustning och annat som efterfrågas av våra medarbetare. Vi erbjuder även möjlighet att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar, efter eget intresse och relevans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska, gärna med särskild kompetens och/eller erfarenhet av geriatrisk vård och demensvård. Vi ser det som meriterande om du har påbyggnadsutbildning som ger dig en djupare förståelse för hela människan så som distriktssköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt, då arbetet innebär patient-och anhörigkontakt samt dokumentation. Du behöver även ha B-körkort för bil med manuell växel då jourtjänstgöringen kräver detta.

Du har förmågan att driva, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har som sjuksköterska ett viktigt och framstående uppdrag, vilket gör att du känner en stolthet i din profession. Din förmåga att lyssna in patienter och kollegors olika behov är välutvecklad och du sätter stort värde vid kvalitén i ditt arbete. Du är självgående samtidigt som du ser lösningar i ett gott samarbete.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 2

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Sandrinoparken

Linköpings kommun