halsojobb.se

Sjuksköterska till Sälgen i Höganäs

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Sjuksköterska till Sälgen i Höganäs

Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Avdelningarna är namngivna efter årstiderna. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård. I huset finns tillgång till trådlöst Wi-Fi.

På Sälgen finns en restaurang som är öppen dagligen för allmänheten, där våra boende gärna får äta om de så önskar.
Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Vår Leva Livet inspiratör arbetar med aktiviteter utifrån att varje människa, varje möte och varje stund är viktig och unik.

ARBETSUPPGIFTER 
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har en arbetsledande funktion där du leder och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Du arbetar i team tillsammans med gruppledare, sjukgymnast, arbetsterapeut samt omvårdnadspersonal. En läkare finns också knuten till verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens, somatisk eller geriatrisk vård och med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper. 

KRAV 
God svenska såväl i tal som skrift. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Våra sjuksköterskor bemannar Sälgen mån-fredag 07.30–21.00, lör–söndag 07.30–18.00. Vi söker nu sjuksköterska för semestervikariat och timanställning.

LÖN 
Efter överenskommelse

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2019-04-30. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

KONTAKTPERSON 
Marianne Wernebrink, Verksamhetschef 
Tel: 0739015520

Förenade Care Sälgen, Midgårdsgatan 34, 263 37 Höganäs

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Sälgen i Höganäs

Förenade Care AB