halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Sjuksköterska till SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet

 

Vill Du arbeta med barn i alla åldrar och med hela Stockholms Region som arbetsområde? Nu finns chansen då SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i hemmet- har fått ett utökat uppdrag för 2020 och behöver därför rekrytera flera nya medarbetare.

SABH erbjuder dig ett spännande och varierande arbete så ansök redan idag!

SABH-Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet är en vårdform som är ett alternativ till slutenvård på Astrid Lindgrens Barnsjukhus där svårt sjuka barn som annars skulle ha varit inskriven på sjukhuset kan vårdas i hemmet.

Om tjänsten
På SABH arbetar läkare, sjuksköterskor och barn-/undersköterskor. De barn som vårdas på SABH har ett brett spektrum av diagnoser och omvårdnadsbehov. Verksamheten har ett stort flöde av patienter men vårdar även patienter som är inskrivna under längre tid. Geografiskt finns SABH på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna där vi startar och avslutar arbetsdagen. Däremellan är vi ute på hembesök och träffar patienten i patientens hem runt om i hela Region Stockholm. 

Som sjuksköterska på SABH arbetar du självständigt ute på fältet, men har ett stöd och nära samarbete med SABHs läkare. Du kommer att göra egna bedömningar av barnen, hantera centrala och perifera infarter, ge amningsråd, spädbarnsskötsel, sondsättningar, ge olika intravenösa behandlingar, hantera barn och familjer i livets slutskede och andra uppgifter som ligger inom professionen. SABH arbetar med Personcentrerad vård och vården planeras utifrån varje barns/familjs behov, våra anställda upplever det stimulerande att få följa barnen/familjerna i deras egen hemmiljö.

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning, veckoarbetstid på 38,25 timmar/vecka. Möjlighet att arbeta deltid finns. 

Vi erbjuder 

  • Mentorskap med individuellt anpassad introduktion som utgår från dina förkunskaper och behov, allt för att du ska få rätt förutsättningar för att lyckas i din nya roll på bästa sätt.
  • Våra anställda ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom bla studier och vidareutveckling inom sitt intresseområde.
  • Regelbunden handledning.
  • Då SABH har ett nära samarbete och växelvårdar patienter med andra slutenvårds avdelningar på barnsjukhuset är vi positiva till att möjliggöra för SABH-personal som är intresserade att kombinera tjänsten med växelarbete på en annan vårdavdelning på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.  

Vi söker  
Vi söker dig som har erfarenhet av att vårda sjuka barn och är trygg i din yrkesroll. Du följer struktur och planering, men är också bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation. Du tar eget ansvar för ditt arbete; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat, är vidare ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem.

Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att vårda sjuka barn på sjukhus. 
Körkort är ett krav. 
Specialistutbildning inom barn, barnmorskeutbildning eller annan specialistinriktning är meriterande.

Välkommen till en trevlig arbetsplats med en kompetent och trygg personalgrupp!  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet

Karolinska Universitetssjukhuset