halsojobb.se

Sjuksköterska till Roslagens pärla, Blidösundsgården

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-06

Ansök nu

Sjuksköterska till Roslagens pärla, Blidösundsgården

Om oss
Inom Tioundra har vi 11 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser.  
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. 

Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom påverkningsbara scheman. Under nästa år införs kompetensstege för sjuksköterskor vilket innebär att vi ser din kompetensutveckling som viktig.  
I vår enhet ingår sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter vilket ger oss möjligheten till att utveckla ett bra teamarbete. Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker, får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens.Vi erbjuder dig en mentor och introduktionsschema.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten
Blidösundsgårdens vård- och omsorgsboende ligger på vackra Blidö utanför Norrtälje och har 14 boenden. Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på Blidösundsgården har du ansvar för de 14 personer som bor på boendet och du arbetar nära den boende tillsammans med teamet. I teamet ingår även enhetschef, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal. Sjuksköterskekollegor finns på andra boenden i Norrtälje och Bergshamra. I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor. Du är viktigt del i vårt arbete med palliativ vård genom NVP och personcentrerad omvårdnad. 

Vi arbetar för närvarande var 6:te helg samt några kvällar per schemaperiod. På helger och kvällar samverkar sjuksköterskorna över alla Tiohundras boenden. 
Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om.
Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.   
Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega!   
Tveka inte att söka så fort som möjligt då urval sker under ansökningstiden.   

Om dig
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra äldreboenden i Norrtälje och som brinner för äldreomsorg. Du skall trivas att arbeta i team och se fördelarna i teamarbetet. 
Du ska vara trygg och säker i din yrkesroll. Erfarenhet av äldrevård är meriterande. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Du ska ha körkort för manuell växellåda.
Har du tänkt dig att flytta till Norrtälje kan vi hjälpa till med bostad via Norrtäljes rekryteringslots

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Roslagens pärla, Blidösundsgården

Tiohundra AB