halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska för uppdrag på en rehabiliteringsmedicin avdelning mellan 1 maj till 9 juni. Arbetstider: Skiftjobb förlagt på dag/kväll och helg men inte natt

DINA ARBETSUPPGIFTER

Intag av patienter på avdelningensker via väntelista, inga akuta patienter tas emot. Patienterna ska vara medicinskt stabila och inte ha några pågående behandlingar i form av infusioner mm.

Huvuddiagnoserna på avdelningenär stroke, spinal och traumatiska hjärnskador där patienterna är i arbetsför ålder. Målsättningen är b.la att få ut patienterna i arbetslivet och till hemmiljön.
Patienterna har en genomsnittlig vårdtid på 5 veckor och i verksamheten bedrivs en intensiv rehabilitering.

Du ansvarar för 9 alt 10 patienter under dinaarbetspass, dag som kväll. Sedvanliga arbetsuppgifterär tex att ronda, medicindelning, medverka vid teammöten, planeringsmöten, vårdplaneringar och arbetsleda undersköterskorna.

Avdelningen har ingen läkarbemanning kvällar och helger, vid akuta tillstånd hos patienter tillkallas ambulans. Akututrustning finns även på avdelningen.

_JOURNALSYSTEM: _Melior

DIN PROFIL

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av yrket och gärna med inriktning på neurologi/rehabilitering

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Rehabiliteringsmedicinavdelning i Göteborg i maj

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb