halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till psykiatriavd. i Umeå höst 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska till psykiatriavd. i Umeå höst 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

Är du legitimerad psykiatrisjuksköterska och söker uppdrag för hösten 2022? Då vill vi höra ifrån dig redan idag!

OM UPPDRAGET
Nu har vi ett spännande bemanningsuppdrag att erbjuda på en psykiatriavdelning i Umeå. Vi söker dig som finns tillgänglig för uppdrag under perioden september till och med december. Uppdraget innebär nattjänstgöring (97, 10%) på psykiatrisk vårdavdelning med inriktning beroende vård. Låter det här som ett uppdrag för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska arbetar du bland annat med medicindelning, bedömning av psykiatriskt mående både av patienter på avdelning samt genom telefonsamtal. Du arbetar med akuta inläggningar samt omhändertagande av påverkade patienter. Du samarbetar med övrig personal, jourläkare samt vårdgrannar. Du ingår i ett team med sjuksköterskor och undersköterskor.
 
DIN PROFIL
Du är legitimerad Psykiatrisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård. 
Du innehar kunskap om tvångsvårdslagstiftning. 
Du som är allmänutbildad/legitimerad Sjuksköterska med ovan erfarenhet är även aktuell.  
 
ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 
Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 
Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till psykiatriavd. i Umeå höst 2022

Centric Care AB