halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till psykiatri i Stockholm!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Sjuksköterska till psykiatri i Stockholm!

OM UPPDRAGET
Nu har vi fått flertalet psykiatriuppdrag i norra Stockholm! Är du en erfaren psykiatrisjuksköterska som känner att du är redo för nya utmaningar i karriären eller allmänsjuksköterska med några års erfarenhet från psykiatri så har vi garanterat ett uppdrag som kommer att passa dig!
 
DINA ARBETSUPPGIFTERDu kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter på en psykiatrisk vårdavdelning. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information om uppdraget. 

DIN PROFIL
Psykiatrisjuksköterska eller leg sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom psykiatrin.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
 
OM OSS
 
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till psykiatri i Stockholm!

Centric Care AB