halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på Psykiatri/affektiva sektionen i Uppsala!

Avdelningen har fjorton vårdplatser för utredning, diagnostisering, behandling och vårdnivåbedömning av patienter med huvudsakligen affektiva sjukdomar delvis relaterade till åldrandet och ofta förekommande suicidalitet samt i vissa fall kognitivt sviktande funktioner. Dessutom är många av dessa patienter multisjuka. Det förekommer mycket somatisk vård på avdelningen.

Uppdraget sträcker sig från September fram tills slutet av November med stor chans till förlängning. När uppdraget är slut finns annars möjlighet till nya spännande utmaningar!

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Du får även chansen att bestämma kring hur mycket du vill arbeta. Vill du arbeta heltid eller deltid, hela eller delar av uppdraget, du bestämmer!

Arbetstider: Rotation dag/kväll/natt.
Journalsystem: Cosmic

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och somatisk vård.
Mycket god arbetsledande förmåga.
Flexibilitet gällande arbetstider.
Erfarenhet av Cosmic samt gärna av Prato

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega,Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till psykiatri/affektiv avd. i Uppsala!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Dela detta jobb