halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till privat närakut i Uppsala

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-08

Ansök nu

Sjuksköterska till privat närakut i Uppsala

OM UPPDRAGET

Har du erfarenhet av att jobba inom akutsjukvård eller närakut så har vi nu uppdraget för dig! Centric Care söker erfaren sjuksköterska till en närakut i Uppsala! Uppdraget är främst under sommarmånaderna men för dig som trivs kan det finnas uppdrag till även i höst. 

Vi söker i första hand dig som vill arbeta heltid eller minst 80% mellan veckorna 26-33 men tveka inte att höra av dig om du kan arbeta annat än så.  Verksamheten har öppet sju dagar i veckan året runt och du behövs på dag/ kväll och helg schema. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar! För dig som vill jobba även i höst finns stor chans till förlängt schema. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga och varierande omvårdnadsuppgifter som sjuksköterska på en närakut med triagering, bedömningar, omläggningar samt annat akut omhändertagande av både barn och vuxna.
Ring oss redan i dag!
 

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet inom akutsjukvård eller arbete på närakut. Kunskaper i journalsystemet Cosmic. För att klara av rollen som konsultsjuksköterska krävs det att du är trygg i din roll och att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.  
 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.
 

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till privat närakut i Uppsala

Centric Care AB