halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till privat närakut i Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-02

Ansök nu

Sjuksköterska till privat närakut i Stockholm

OM UPPDRAGET
Har du erfarenhet av att jobba inom akutsjukvård eller närakut så har vi nu uppdraget för dig! Centric Care söker en sjuksköterska till en närakut i Nacka, Stockholm. Uppdraget finns från omgående och augusti månad ut med stora chanser till förlängning för dig som vill i höst!. Vi söker i första hand dig som vill arbeta heltid eller minst 80% mellan veckorna 25-33. Verksamheten har öppet sju dagar i veckan året runt och du behövs på dag/ kväll och helg schema. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar! För dig som vill jobba även i höst finns stor chans till förlängt schema. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga och varierade omvårdnadsuppgifter som sjuksköterska på en närakut. Ring oss redan i dag!
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet inom akutsjukvård eller arbete på närakut. Kunskaper i journalsystemet Take Care. För att klara av rollen som konsultsjuksköterska krävs det att du är trygg i din roll och att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner etc. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till privat närakut i Stockholm

Centric Care AB