halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till privat ASIH-uppdrag i Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Sjuksköterska till privat ASIH-uppdrag i Stockholm

OM UPPDRAGET
Centric Care söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad sjukvård i hemmet till ett ASIH-uppdrag från juni och över hösten. Störst behov mellan v 27-33. Arbetstiderna är både dag och kväll och helgtjänstgöring förekommer. Du har stora möjligheter att påverka ditt schema.  Utgångspunkt/ kontor för uppdraget är Lidingö och  upptagningsområde är även City och Solna. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba i ett skickligt team ute hos en av våra privata kunder i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för avancerad sjukvård i hemmet. Det är viktigt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att du är lyhörd och empatisk då du kommer att möta  mycket svårt sjuka patienter i deras eget hem. 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, och erfarenhet av ASIH eller palliativ vård. Meriterande om du också är vidareutbildad Iva- sjuksköterska. 
Goda kunskaper i svenska tal och skrift. Du måste ha ett empatiskt förhållningsätt och vara extremt trygg i din roll som sjuksköterska. 

Körkort är ett krav. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till privat ASIH-uppdrag i Stockholm

Centric Care AB