halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till PrePostOp Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till PrePostOp Huddinge

Välkommen till oss på Pre- och postop i Huddinge! Vi tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer. Nu söker vi nya sjuksköterskekollegor till dag/kväll!

Klicka här för att se vår film där vi berättar lite mer om hur det är att jobba hos oss!

Vi är en funktionsenhet inom Perioperativ Medicin och Intensivvård och tar emot nyopererade patienter dygnet runt och utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 20 % av våra patienter är barn.  

Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som sjuksköterska hos oss är väldigt varierande. Under våren 2020 kommer vi att flytta in i ett nytt operationshus, Chopin, och därmed utöka våra vårdplatser från idag 42 till 44 stycken.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också. 

Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp, bland annat patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  

Vi söker sjuksköterskor för både dag/kväll-tjänstgöring. Möjlighet att arbeta deltid kan diskuteras för dig som är intresserad av det.

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.     

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

När du börjar hos oss kommer du att få ett inskolningsprogram som anpassas efter dina behov.  

Du kommer att ges möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden, exempelvis inom anestesi, operation och/eller intensivvård. 

Vi tar även fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. 

Hos oss finns också möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot akutsjukvård (60hp). Studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden. 

Vi söker dig som

  • är trygg i dig själv och i din yrkesroll
  • trivs i en föränderlig vardag, kan anpassa dig till omgivningen och reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn
  • följer struktur och planering, men också är bekväm i att omprioritera när det behövs
  • samarbetar med, hjälper och tar hjälp av kollegor för att nå avdelningens gemensamma mål
  • litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse
  • arbetar enligt yrkesetiska koder med patienten i fokus och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet.

Kvalifikationer

Svensk sjuksköterskelegitimation samt minst två års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 

Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom anestesi-, intensiv- eller akutsjukvård. 

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 

Ansökan

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan ska innehålla: 

  • CV 
  • Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till PrePostOp Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset