halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Pacemakerverksamheten

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Pacemakerverksamheten

Om oss

Tema Hjärta Kärl bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård, främst med inriktning mot kranskärl, arytmiutredning- och behandling, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom och utredning och behandling av vuxna med medfödda hjärtfel.

I det nya Karolinska är vården organiserad i flöden inom vilket man tar hand om en eller flera diagnosgrupper. Vården bedrivs på ett värdebaserat sätt och utfallet av vården är särskilt intressant. Detta betyder att vi sätter patienten i centrum och noga följer upp effekten av de insatser vi gör.

 Inom bradyflödet arbetar vi med pacemaker och defibrillatorbehandling av hjärtarytmier. Verksamheten inom flödet spänner från utredning av arytmier och inopererande av PM/ICD till uppföljning av PM/ICD behandling på mottagningen. Inom flödet sker den mest avancerade PM/ICD behandlingen inom SLL med vissa unika ingrepp, elektrodextraktioner och barn, samt andra högspecialiserade ingrepp som hjärtsviktspacing i stor omfattning. Vi har verksamhet både i Solna och Huddinge

Vi har en hög forsknings- och utvecklingsverksamhet och detta utgör basen för en verksamhet i fronten av det nya inom devicebehandling av arytmier och hjärtsvikt.

Om tjänsten

Du kommer vara inblandad i samtliga delar av verksamheten, med utgångspunkt i din egen kunskap och tidigare erfarenhet. Arbetsuppgifterna kan innebär assistans vid operation, egen mottagning efter kompetens samt administrativa arbetsuppgifter. Delad tjänstgöring på avdelningen kan förekomma om detta är en önskan från sökanden. All tjänstgöring är dagtid.

Samtliga sjuksköterskor inom sektionen har egna ansvarsområden. Möjlighet att bedriva egna eller delta i forskningsprojekt finns också.

Vi söker

För att bli framgångsrik i den här rollen är det viktigt att du är intresserad av varierande arbetsuppgifter, metodutveckling och teknik. Du bör ha en god förmåga och intresse av att arbeta både självständigt och i grupp. Om du dessutom har en administrativ förmåga är det en fördel.

Kvalifikationer:
Leg. sjuksköterska med bakgrund inom kardiologi, tidigare erfarenhet av arytmi och pacemakerverksamhet samt operationsverksamhet är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall) - Personligt brev (frivilligt) –

- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Pacemakerverksamheten

Karolinska Universitetssjukhuset