halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill jobba natt som konsult på ortopedavdelningen i Östersund i vår och i sommar! Behov finns för tillfället från maj tillslutet på augusti.

Avdelningen har 48 vårdplatser varav 24 är akutplatser.

När periodenär slut finns det andra spännande uppdrag!

Vi hjälper till med boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedisk vårdavdelning med stor andel opererade patienter, både akut och elektivt. Du jobbar i team med undersköterskor och läkare.

Ordinarie arbetstid: Natt

Din profil

Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet de senaste 5 åren.

Du behöver kunskaper i pre- och postoperativ omvårdnad samt akut omhändertagande och kunna hantera medicinteknisk utrustning såsom infusionspump, KEDA-pump, CVK/Port á cath, bladderscan, EKG.

Kunskaper iPVK-sättning och provtagning är ett absolut krav.

Det är meriterande med vana av arbete på ortopedisk vårdavdelning .

Öven kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus men inget krav.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till ortopeden i Östersund

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb