halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För vår kundsräkning söker vi nu dig somär sjuksköterska och vill arbeta på ortopedavdelning i Varberg. Uppdraget sträcker sig mellan 17 juni och 18 augusti med eventuell möjlighet till förlängning. 100% dag och kväll.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Avdelningen har 32 vårdplatser ,under veckan fördelat på akut- och planerad verksamhet. Under helgen finns 22 vårdplatser endast för akut verksamhet.

DIN PROFIL

Du är sjuksköterskamed erfarenhet av vårdavdelningsarbete, helst från ortopedisk specialitet eller annan akut operativ verksamhet. Förmåga att självständigt kunna ansvara för en grupp patienter tillsammans med undersköterska. Meriterande är kunskap i journalsystem VAS, läkemedelsmodul NCS samt operations program Provisio.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till ortopedavdelning i Varberg

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb