halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Ortopedavdelning

Ansök nu

Sjuksköterska till Ortopedavdelning

Välkommen till oss på ortopedavdelningen inom trauma och akut kirurgi.

Vi är en vårdavdelning som hjälper människor med skador inom rörelseapparaten, antingen p g a en akut skada eller för en planerad operation. Som sjuksköterska arbetar du tätt tillsammans med undersköterska, fysioterapeut, läkare och arbetsterapeut för att stötta och behandla patienten under sin vistelse hos oss.

De akuta skadorna är oftast olika typer av frakturer (t ex ben, armar eller rygg). Vi hjälper även människor med muskelskador, senskador, luxationer och olika typer av smärttillstånd relaterad till rörelseapparaten. 
De planerade inläggningarna är oftast olika protesoperationer, vanligast i höft eller knä.  Vi utför även revisionsoperationer av proteser samt tar hand om komplikationer relaterat till proteskirurgin. Vi opererar även diskbråck, spinalstenos samt skolioser.
Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss är att arbeta mycket med smärtlindring och mobilisering hos patienterna, men också som tidigare nämnts ett nära samarbete med övriga professioner för att främja patientens delaktighet och hälsa.

Vi söker nu dig, ung som gammal, erfaren som ny!
  
Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, 38,25 t/v.
 
Vi söker 
Vi söker en person som är positiv, öppen och nyfiken med god samarbetsförmåga. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska 
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Ortopedavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset