halsojobb.se

Sjuksköterska till öronmottagning, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Sjuksköterska till öronmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Öronmottagningen i Sundsvall är en specialistmottagning som ingår länssjukvård somatik. Till oss kommer patienter i varierande ålder för sjukdomar eller defekter i öron-, näsa- och halsområdet. Vi har även jourverksamhet på mottagningen. Vi är åtta medarbetare, fördelat på sju sjuksköterskor och en undersköterska.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska till vårt sammansvetsade gäng. Hos kommer du att få arbeta dagtid men viss helgtjänstgöring på avdelning kan bli aktuellt framöver. På mottagningen kommer du att assistera eller arbeta självständigt vid olika undersökningar och ingrepp. Instrumenthantering och kontakt med medicinteknisk utrustning förekommer vid de olika undersökningarna. Ansvar för telefonrådgivning och tidsbokning kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning och vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter med utvecklingsmöjlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Har du andra språkkunskaper ses det som meriterande för tjänsten. Har du erfarenhet av mottagningsarbete eller telefonrådgivning är det en fördel samt om du har viss vana att arbeta i System cross. Det är viktigt att du är en noggrann och stabil person som har initiativförmåga. Du ska arbeta strukturerat och kunna driva arbetet framåt. Naturligtvis arbetar du för ett positivt klimat i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Hydling

Enhetschef

Telefon: 073-0521934

E-post: jessica.hydling@rvn.se

Marie Almroth

Enhetschef

Telefon: +4660145057

E-post: marie.almroth@rvn.se

Jessica Gren

Vårdförbundet

Telefon: +4660183834

E-post: jessica.gren@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till öronmottagning, Sundsvall

Region Västernorrland