halsojobb.se

Sjuksköterska till Operationsavdelningen, Örnsköldsvik

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Operationsavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu en sjuksköterska till operationsavdelningen i Örnsköldsvik.
Vi är ca 40 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på operationssal i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Operation samarbetar med ortopedi, kirurgi, urologi, kvinno och ÖHN. Här finner du en bredd av specialiteter vilket ger ett stimulerande arbete. Arbetet är väldigt varierande och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård med avancerad medicinsk teknik.
Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter. Arbetet kräver hög kunnighet om material och instrument som används.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till operationssjuksköterska. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du förväntas att under dagtid ingå i jourlinjen. Erfarenhet från operationssjukvård är meriterande.

Du som söker är en lugn och stabil individ med en förmåga att se helheter samt ta hänsyn till det större perspektivet. Du arbetar bra med dina kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare ser vi att du är strukturerad vilket visar sig i hur du kan strukturera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Söderberg

Enhetschef

Telefon: +4666089185

Mobiltelefon: 070-3931767

E-post: karin.soderberg@rvn.se

Helena Olsson

Vårdförbundet

Telefon: +4666089184

E-post: helena.olsson2@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Operationsavdelningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland