halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Ansök nu

Sjuksköterska till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Vill du arbeta med cancervård på Karolinska Universitetssjukhuset?  

På Vårdavdelning Bäckencancer vårdas patienter som har urologisk tumörsjukdom, cancer i mage och tarm samt gynekologisk cancer. Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatiska- och strålbehandlingar som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter och smärtlindring. Verksamheten är placerad i den nya sjukhusbyggnaden.  
Vi möter både patienter och kollegor från alla världens kulturer. I arbetsgruppen är vi måna om varandra och trivs på vår arbetsplats. Vi fortsätter att forma framtidens cancervård, och kanske är du den vi söker för att bli kompletta!  

 

”Vi jobbar i team! Alla jobbar för patientens bästa oavsett om du är läkare, hälsoprofession, kurator eller vårdpersonal. Alla är delaktiga och alla deltar med sin kompetens. Vi är ett härligt gäng som respekterar varandra”

- Martina, sjuksköterska

Om tjänsten  
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en onkologisk vårdavdelning. Exempelvis kommer du att komma i kontakt med olika typer av smärtlindring, smärtpumpar och centrala infarter.
Eftersom vi möter patienter och anhöriga i kris innebär en stor del av rollen att vara närvarande hos patienten. Du kommer att arbeta i parvård tillsammans med en undersköterska.
Din introduktion i verksamheten är individuell men pågår vanligtvis under cirka fyra till sex veckor beroende på tidigare erfarenheter. För att utvecklas i din yrkesroll erbjuder vi mentorskap, vidareutbildning på arbetstid, kontinuerlig fortbildning och möjlighet till omvårdnadsforskning.  

Vi söker  
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team med nära samarbete med de andra professionerna. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra sökande.  
Du har även en prestigelös och god samarbetsförmåga och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete med att utveckla och bedriva en god omvårdnad.  
Du som söker tjänsten hos oss är van att arbeta självständigt och är trygg med att fatta beslut på egen hand.  
 

Kvalifikationer  
Krav: Svenskt sjuksköterskelegitimation.
Meriterande: Det är meriterande om du har cytostatikavana, tidigare erfarenhet från onkologi/palliativvård samt specialistutbildning inom onkologi.  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Hälsningar Sanna och Anna, omvårdnadschefer  

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Om Tema Cancer  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset