halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Onkologikliniken avd 13, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Onkologikliniken avd 13, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Onkologkliniken består av mammografi, patologi, strålbehandling, SSIH, mottagning/dagvård och vårdavdelning. Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser och vårdar de flesta cancerdiagnoser. Vi bedriver också flera projekt/utvecklingsarbeten. Vi har infört personcentrerad vård. Under kommande år startar vi arbetet med omvårdnadsronder. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom läkarföreläsningar och utbildningsdagar. Vi har individuell lönesättning. Inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Vi söker nu sjuksköterska till vår verksamhet i Sundsvall för tillsvidareanställning förlagt till treskift.
Är du intresserad av att arbeta inom ett arbetsområde där utvecklingen ligger i framkant och där vi lägger stort fokus på att ge tid till våra patienter och deras anhöriga, då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team kring patienten med en undersköterska, nära till hands finns även läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, dietist och SSIH. Vid behov finns även andra professioner att tillgå. Vi utvärderar fortlöpande vårt arbete och ser att våra patienter är nöjda med den vård de fått hos oss.

Som medarbetare är du mycket viktig hos oss och vi jobbar ständigt med att skapa en god arbetsmiljö och hälsosamma scheman. Vi ser till att alla får ut sina raster och vi undviker så långt det är möjligt övertidsarbete. Vi har en prestigelös arbetsplats där alla blir sedda och allas kompetens värdesätts. Vår värdegrund är glädje, respekt och ansvar. Vi arbetar nära vår verksamhetschef och beslutsvägarna är korta. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med tillgång till egen mentor, du arbetar alltid med en erfaren kollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet från onkologi är meriterande. Även du som börjar termin 6 vårterminen 2022, är välkommen med din ansökan. Då tjänsten innebär treskift är det viktigt att du vill och kan arbeta obekväm arbetstid.

Vi ser att du som söker besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående genom att du tar ansvar och driver ditt arbete framåt. Vi ser också att du är strukturerad och kan planera, organisera och genomföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten är en heltidstjänst men vi kan erbjuda annan sysselsättningsgrad efter överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anja Moss

Enhetschef

Telefon: 073 275 32 16

E-post: anja.moss@rvn.se

Maria Niskanen

Vårdförbundet

Telefon: +4660181436

E-post: maria.niskanen@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Onkologikliniken avd 13, Sundsvall

Region Västernorrland