halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till ÖNH, Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Sjuksköterska till ÖNH, Karolinska Universitetssjukhuset

Om oss
Öron Näsa Hals (ÖNH) är en högspecialiserad verksamhet där vi tar emot både vuxna och barn som ska genomgå planerad kirurgi inom ÖNH, käkkirurgi samt plastikkirurgi. Vi har även intag från vår egen ÖNH-akut där vi behandlar vuxna patienter i behov av specialistvård.  

På vårdavdelningen finns vår kliniska omvårdnadsledare Annelie med många års erfarenhet av ÖNH-sjukvård, dels som stöd i kliniska bedömningar men också om du har en idé om ett förbättringsarbete eller något du vill utveckla kring våra patienter Vi har också en sjuksköterska med koordinatorfunktion, Hedvig. Hon finns som stöd kring samordning av patienter och patientflödet så att du kan fokusera på dina patienter.

Vi erbjuder

  • Du får en individuellt anpassad introduktion med stöd av senior sjuksköterska. I introduktionen ingår hospitering på operation, akut och mottagning för att se hela patientens väg och öka det interprofessionella lärandet och samarbetet.
  • Kompetensutveckling utifrån individuellt behov, specialintresse och verksamhetens mål
  • Kompetenstisdagar med föreläsningar om olika ämnen där bland annat vår trakeostomikonsultsjuksköterska, Anna, erbjuder fortbildning och praktisk träning.
  • Varje sjuksköterska har en individuell karriärplan där du får möjlighet att utvecklas inom ÖNH. Vi erbjuder flera utbildningar bland annat uppdragsutbildning inom ÖNH-omvårdnad 7.5 hp.
  • Möjlighet finns till rotation eller hospitering mellan våra enheter ÖNH-akuten, sömnlab, mottagning och dagkirurgi för dig som är intresserad.
  • En av våra undersköterskor, Annika, är utbildad massör och erbjuder massage på arbetstid som en del i friskvården.
  • Gemensam afterwork en gång i månaden för de som är intresserade.

Arbetsuppgifter
I rollen som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete med de akuta och kirurgiska patienterna. Du arbetar tillsammans med undersköterska och ansvarar för den patientnära omvårdnaden, i detta ingår att göra självständiga bedömningar samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. Som sjuksköterska kommer du få vara med och utveckla ett eller flera av våra omvårdnadsområden för antingen den sköra eller den kirurgiska patienten.

Vi söker
Dig som har ett helhetsperspektiv på såväl patient som närstående. Tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål, är kommunikativ, nyfiken och engagerad. Du som tar ansvar för ditt arbete och har en vilja att bidra till förändrings- och förbättringsarbete för patientens och verksamhetens bästa.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad Sjuksköterska, med svensk legitimation. Gärna tidigare erfarenhet av ÖNH, kirurgi eller vård av barn

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden, en vårdadministrativ enhet samt en temaövergripande stab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till ÖNH, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset