halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och vill jobba på olika medicinavdelningar i Stockholm? Nu har vi flera uppdrag i både södra och norra Stockholm. Det finns uppdrag både för dig som vill gå på kortare eller längre uppdrag, på flertalet medicinavdelningar med olika inriktningar. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!
 
DINA ARBETSUPPGIFTERSedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en medicinavdelning. Vi har uppdrag på olika avdelningar med bland annat inriktning internmedicin, neuro, gastro och lungmedicin. Tveka inte att höra av dig redan idag om du vill veta mer om uppdragen!
 
DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 
 OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till olika medicinavdelningar i Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb