halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till olika avdelningar ii Nyköping

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Sjuksköterska till olika avdelningar ii Nyköping

OM UPPDRAGET

Är du leg. sjuksköterska och vill jobba som konsult  i fina Nyköping? Just nu är uppdragen många och vi söker därför flera sjuksköterskor till många varierande avdelningar inom tex medicin, kirurgi, barn, stroke, iva, operation. Ring oss för att få veta mer om vad som finns! Behovet är från omgående och framöver i olika omfattning, vi erbjuder både korta och långa uppdrag.  Stora möjligheter till förlängt uppdrag samt att styra ditt schema. Behov finns dag/kväll/ natt och helg. 

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning inom de olika specialiteterna. Du kommer att få introduktion!

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet från arbete inom det område du söker till. Meriterande om du kan ta ett längre uppdrag samt om du kan regionens journalsystem. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.  Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om. 

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till olika avdelningar ii Nyköping

Centric Care AB