halsojobb.se

Sjuksköterska till Ögonmottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Ögonmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för regionens invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare i länet där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40 000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Arbetsuppgifter

Ögonmottagningen Sundsvall-Härnösand har cirka 40 medarbetare. Våra mottagningslokaler är ljusa och fräscha med tre egna operationssalar på samma plan. Vi söker nu en sjuksköterska till Ögonmottagningen i Sundsvall-Härnösand med placering i Sundsvall. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att utföra undersökningar och medicinska behandlingar, telefonrådgivning och förberedande mottagning samt förberedande till operation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet av mottagningsarbete och är nyfiken på ögonsjukvård. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha ett trevligt bemötande, ha god datavana och ett tekniskt intresse. Du bör kunna arbeta flexibelt och självständigt men också ha förmåga att samarbeta väl med andra yrkeskategorier såsom läkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden gått ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Narjes Haghanipour

Vårdförbundet

Telefon: +4660182255

E-post: narjes.haghani.pour@rvn.se

Jelena Nordlander

Vårdförbundet

E-post: jelena.nordlander@rvn.se

Annica Blomqvist

Enhetschef

Telefon: 072-2114984

E-post: annica.blomqvist@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Ögonmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland