halsojobb.se

Sjuksköterska till nytt vård och omsorgsboende

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Sjuksköterska till nytt vård och omsorgsboende

Vi söker en driven sjuksköterska som vill vara med och utveckla Omtankens Hus i Höllviken

Förenade Care har på uppdrag av Vellinge kommun förtroendet att driva det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och nio korttidsboende, fördelat på 6 enheter. 

Vi flyttade in i vårt fina hus under våren 2018.

Personalgruppen består av verksamhetschef, sjuksköterskor, Silviasystrar, Leva Livet inspiratör, omvårdnadspersonal och lokalvårdare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du ingår i ledningsgruppen för verksamheten.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samtidigt se dig som en del av teamet på boendet. Du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.

Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du är pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i Förenade Cares ledningssystem.


KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi söker dig med ett stort engagemang för uppdraget.

Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt, utstråla lugn, vara tydlig, kommunikativ och lyhörd. Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad heltid eller efter önskemål.
Arbetstid dagtid måndag-fredag samt röda dagar som infaller under vardag.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Januari månad 2020 efter ök.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Marie Doggart
E-post: maried@forenadecare.com
Tel: 0733-150 121

Kungstorpsgränden 3, 236 32 Höllviken

Dela detta jobb

Sjuksköterska till nytt vård och omsorgsboende

Förenade Care AB