halsojobb.se

Sjuksköterska till nystartad akutintagningsenhet, Karolinska Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-16

Ansök nu

Sjuksköterska till nystartad akutintagningsenhet, Karolinska Solna

Just nu söker vi sjuksköterskor som är intresserade av att vara med när vi startar upp AIE (Akut intagningsenhet) inom medicinsk enhet huvud hals lunga och hud- HHLH i Tema Cancer.

Enheten öppnas på HHLH, men skapas för att snabbt kunna hjälpa alla patienter med akuta komplikationer av sin kirurgiska eller medicinska behandling inom hela Tema Cancer.  Därmed kommer den AIE vara en del av våra slutenvårdsavdelningar och arbetet med intagning sker parallellt med den övriga vården.

Vi kommer att öppna enheten under september månad och i och med det kommer vi utöka vår personalstyrka. Vi söker dig som vill vara med i startskedet och bygga upp denna akutintagningsenhet tillsammans med oss.

 

Vi erbjuder

En unik möjlighet för dig som verkligen vill göra skillnad och som har ett genuint intresse för att driva vården framåt.   Du kommer att arbete med högspecialiserad vård och vi är måna om att du som sjuksköterska kompetensutvecklas och känner dig trygg i sin roll inom enheten. Men även att du känner att du kan växa och utvecklas inom Temat!

  • Individuellt introduktionsprogram
  • Utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen
  • Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande
  • Friskvårdsbidrag / friskvårdstimme. Yoga på onsdagar och fredagar.
  • Arbete med telemetriövervakning
  • Inskolning i blodgasanalys och provtagning
  • Tillsvidareanställning (dag/kväll, eventuellt natt-tjänst vid intresse)
  • Hospitering kan erbjudas till aktuella kandidater för tjänsten

Om tjänsten

Vår arbetsgrupp på HHLH består av specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor samt en blandning av både nyutbildade och erfarna sjuksköterskor. På avdelningen arbetar vi
med att få fram möjligheten att kunna erbjuda en rotationstjänst för de som önskar. Vi ser väldigt positivt på karriärväxling och utveckling utan att behöva byta arbetsplats.

På avdelningen har vi en klinisk omvårdnadsledare som heter Elisabeth. Hon har ledarutbildning och lång erfarenhet av vårdyrket och kommer finnas som stöd för dig både under din inskolning och under din anställning hos oss. Elisabeth ansvarar även för föreläsningar och internutbildningar på avdelningen samt samlar personalen till diskussion vid svårare patientfall. Det är även hon som leder Yoga passen för de som vill träna  på arbetstid med kollegorna.

 

Vi söker

Verksamheten kräver förmåga att kunna prioritera och ta rätt beslut i komplicerade omvårdnadssituationer. Du behöver också vara stark inom teamarbete och arbetsledning.
Du som söker denna tjänst är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta flödesinriktat med patienten i fokus. Vi ser gärna att du är flexibel och har en förmåga att ställa om i olika situationer, att du är initiativtagande och kommunikativ. Vi söker både erfarna och nyexaminerade sjuksköterskor då vi vill ha en dynamisk arbetsgrupp på enheten.

 

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Om du ar några års erfarenhet inom slutenvård och/eller akutsjukvård

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

 

Tveka inte att höra av dig vid funderingar. Välkommen in med din ansökan och vi ser fram emot att möta dig vid en intervju!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till nystartad akutintagningsenhet, Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset